Commemoració Dia Mundial de la Salut Mental 2012

Cartell DMSM

Enguany la Commemoració  del Dia Mundial de la Salut Mental  es celebrarà a Sabadell el proper dissabte 6 d’ octubre, sota el lema segons  l’ OMS: “Depressió:un problema global”.

 Aquest any, Salut Mental Sabadell, que organitzem la Commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental a Catalunya , conjuntament amb  FECAFAMM, volem que la ciutat s’impliqui i participi per conèixer i sensibilitzar- se tot i assumint que la Salut Mental és cosa de tots.

Us animem a participar-hi i fer-ne difusió ja que és el dia en que totes les persones compromeses  amb el tema, familiars, usuaris, professionals, administració i societat podem compartir el nostre objectiu.

 Ens acompanyaran l’ Honorable Conseller de Salut, Boi Ruiz; l’ Honorable Conseller de Benestar i Família, Sr. Josep Lluís Cleries, l’ Alcalde de Sabadell, Sr. Manel Bustos, el Síndic de Greuges de Sabadell, Sr. Josep Escartin, el periodista sabadellenc Miquel Calzada,que llegirà el manifest . Acabarem amb actes festius i cercavila fins a l’ Hotel Urpí, on dinarem.

 El preu del dinar serà 18€ . Tots els que vulgueu assistir al dinar a l’ Hotel Urpí, heu de confirmar l’assistència , al telèfon de l’associació, abans del dia 28 de setembre per tal de reservar els tiquets.

Vegeu Programa

Itinerari Sabadell DMSM 2012

Posted on 5 Setembre 2012, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: