Tercera Edició

DSC_0087

L’ Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, va acollir , el passat 6 de setembre, en el marc de la Festa Major de Sabadell 2013, la  inauguració de la  3ª edició d’ ART a 4 MANS: PROCÉS CREATIU PER A LA MILLORA DE LA SALUT MENTAL.

L’ acte va comptar  amb la presència del president de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joan Casas; el director de la zona Sabadell del BBVA, Aureli Balaguer; el regidor de cultura de l’ Ajuntament de Sabadell, Quim Carné; la regidora de Serveis Socials de l’ Ajuntament de Sabadell, Marta Farrés; la regidora de Salut de l’ Ajuntament de Sabadell Cristina Moreno. També  van assistir membres de la junta directiva i de la comissió artística de Salut Mental Sabadell, representants dels artistes, usuaris del club Social La Xamba, familiars, i membres de Salut Mental Sabadell.

Tant aquesta 3a. edició com les dues anteriors, han estat possible gràcies a la motivació i el compromís de totes les persones participants – socis de LA XAMBA, artistes convidats  i col·laboradors – que han fet possible crear un gran espai on la lleialtat, el respecte, la comunicació i l’empatia han creat un equip ampli i multidisciplinar,  on  fer possibles les il·lusions i descobrir la creativitat, i amb rigor, convertir en una obra d’art la disciplina triada.

Aquesta edició, que s’ inicià a principis del 2013, inclou  obres de naturalesa tan diversa com escultura, cinema, música, pintura, gravat, patchwork i grafitti.

Les obres romandran exposades durant un mes i es podran visitar de dimarts a dissabte de 17 a 21h. i dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

DSC_0189

Invitació 

Itinerancia:

Biblioteca Vapor Badia

Cal Balsach

Casal Pere Quart

Biblioteca Nord

Biblioteca Ponent

Castellar del Vallès

Ateneu Cerdanyola

Residència Allegra

Sta. Perpètua

Casal Cívic Rogelio Soto

Taulí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: