Dia Mundial de la Salut Mental 2012

La Commemoració  del Dia Mundial de la Salut Mental  es va celebrar a Sabadell el dissabte 6 d’ octubre, sota el lema segons  l’ OMS: “Depressió:un problema global”.

 Aquest any, Salut Mental Sabadell, que vem organitzar la Commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental a Catalunya , conjuntament amb  FECAFAMM, hem volgut que la ciutat s’impliqui i participi per conèixer i sensibilitzar- se tot i assumint que la Salut Mental és cosa de tots.

 Ens  van acompanyar l’ Honorable Conseller de Salut, Boi Ruiz; l’ Honorable Conseller de Benestar i Família, Sr. Josep Lluís Cleries, l’ Alcalde de Sabadell, Sr. Manel Bustos, el Síndic de Greuges de l’ Ajuntament de Sabadell, Sr. Josep Escartin, el periodista sabadellenc Miquel Calzada,que va llegir el manifest .  Vem acabar amb actes festius i cercavila fins a l’ Hotel Urpí, on vem dinar.

Cartell DMSM

Programa

Carta agraïment presidenta Salut Mental Sabadell

Manifest Síndics Municipals de Sabadell, Terrassa i Sant Cugat

Nota de premsa

                   

.

Documental sobre la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental 2012 que han emès a la xarxa audiovisual local, i que ha estat realitzat per la Televisió de Badalona.

http://www.xiptv.cat/la-setmana/capitol/capitol-423

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: