Commemoració Dia Mundial de la Salut Mental – Agraïment

En nom de l’associació que presideixo, Salut Mental Sabadell, i en el meu propi, volem manifestar el nostre agraïment  a totes aquelles persones que des de tots els àmbits, tant a nivell individual com  en representació de les seves entitats i institucions, ens veu acompanyar  a l’acte  de commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental 2012, que es va celebrar el passat dissabte 6 d’ octubre a Sabadell, i que hem organitzat amb la col·laboració del a nostra federació, la Fecafamm.

 

 

Des del primer moment, hem  treballat per fer  visible la Salut Mental amb naturalitat i amb veu alta, amb la  il·lusió  i la voluntat  d’ implicar la ciutat , i fer-la partícip  per conèixer i sensibilitzar- se tot i assumint que la Salut Mental és cosa de tots.

Hem comptat dels del principi amb  el suport de l’Ajuntament de Sabadell, Salut Mental del Consorci Parc Taulí i d’altres institucions de la ciutat,  que ens han acompanyat  i  han estat els nostres còmplices  durant aquets mesos de preparació del Dia Mundial de tot Catalunya a la nostra Ciutat. Vagi per ells també el nostre agraïment.

    

 

Dissabte, ens vam concentrar a Sabadell més d’ un miler de persones , moltes d’ elles arribades  d’ arreu de Catalunya, que van descobrir Sabadell en tot el seu potencial. Gràcies a la implicació desinteressada dels voluntaris, membres del Club Social LA XAMBA, socis de Salut mental Sabadell i ANDI, que amb la formació impartida per el Museu d´Història de Sabadell, varen donar a conèixer la ciutat i fer l´acollida de les persones membres d’associacions d’arreu de Catalunya, que ens van acompanyar.

Agraïm també la col·laboració desinteressada de professionals que amb el seu bon fer, van  col·laborar a l’èxit de la commemoració com el periodista sabadellenc Miquel Calzada i el presentador de l’acte Jordi Voltes.

També als mitjans de comunicació que s’han  fet ressò.

 La commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental a Sabadell, ens ha permès mostrar públicament un treball col·laboratiu i intens que ja fa temps que duem a terme amb totes les institucions implicades- Ajuntament, Parc Taulí i Generalitat-,  per aconseguir una bona Salut Mental a llarg de tota la vida.

Aquesta tasca ha sigut  reconeguda per la Generalitat, que en paraules del Conseller de Salut Boi  Ruiz, ha designat Sabadell com a lloc on dur a terme la prova Pilot del Pla Integral de Salut Mental i Addiccions, que desprès es farà extensiu a tot Catalunya.

Entre tots, vam donar a conèixer Sabadell, promocionant la part cultural i turística de la ciutat així com el treball en xarxa, que ens permet avançar en moments complicats.

 Aquest acte no hagués tingut sentit si no hagués anat acompanyat  de la gran mobilització social, que ens va acompanyar dissabte,  per tant, una vegada més us volem donar les gràcies per la vostra assistència i ens felicitem tots plegats per l’ èxit de la convocatòria, que ens ha permès ,  a totes les persones compromeses  amb el tema, familiars, usuaris, professionals, administració i societat poder compartir el nostre objectiu.

Gràcies a tots i a totes!

Anna Mª Montseny Costa-Jussà

Presidenta Salut Mental Sabadell

http://www.xiptv.cat/la-setmana/capitol/capitol-423

 

Posted on 22 Octubre 2012, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: