Servei d’ Atenció Psicosocial

A.- Entrevistes individuals:  adreçades a persones i/o famílies que es troben en alguna situació difícil  vinculada a la salut mental. En aquest espai les persones són escoltades i, segons la situació, se les orienta i assessora sobre les possibles vies per gestionar el problema.

La professional responsable de l’atenció acompanya i dona suport en tot el procés. Concretament, les intervencions que s’inclouen en el servei són:

  • Informació, assessorament i orientació sobre temes relacionats amb la salut mental i recursos socials, jurídics, comunitaris, sanitaris…
  • Detecció de necessitats i disseny d’un pla d’intervenció.
  • Suport i acompanyament.
  • Derivació a d’altres serveis (interns i/o externs) i seguiment.

 

B.- Activitat grupal:  Xerrades – col·loqui per parlar sobre temes relacionats directament amb la salut mental. Aquesta activitat està adreçada a persones que donen suport a algun familiar o amic amb problemes de salut mental i també a persones que experimenten un trastorn mental. Les trobades es realitzen a la seu de l’associació un dimecres al mes de de 17:00 a 18:00 h.

PROGRAMA

Per obtenir més informació o sol·licitar el servei cal concertar dia i hora de visita amb Montserrat Cuesta trucant al 93 727 48 40 o enviant un correu electrònic a: atenciofamilies@salmensa.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: