Comencem l’ atenció presencial a l’ entitat

Després de tres mesos llargs d’ atenció psicològica  i emocional als nostres socis via  telefònica i  virtual, amb l’ objectiu de mantenir  el contacte amb  les persones usuàries des de la distància,  intentant reduir al màxim l’aïllament  i  evitar que es desvinculin,  el dilluns 29 de juny comencem a fer atenció presencial a la seu de l’ entitat. 

Seguint tots els protocols establerts i les mesures d’ higiene i seguretat corresponents, es reprendran les activitats individuals i grupals, així com l’ atenció psicològica i atenció psicosocial. Cladrà demanar cita prèvia i fer preinscripció  per participar a les activitats programades.

 

 

Posted on 29 Juny 2020, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: