I tu, què pots fer?

 

  Vols ser soci?

Vols ser soci de l ‘ associació Salut Mental Sabadell  i col·laborar periòdicament en els projectes de la nostra entitat?

Salut Mental Sabadell és una entitat sense afany de lucre i declarada d’Utilitat Pública i col·laborar amb nosaltres comporta avantatges fiscals: desgravació en l’IRPF i en l’Impost de Societats segons la normativa vigent.

Contacta  i demana informació a l’ associació. Tel. 93 7274840

 

Vols ser voluntari?

Necessitem persones amb ganes de dedicar part del seu temps a participar en el nostre projecte!

El programa de voluntariat, té com a objectius la inclusió social de persones amb trastorn mental a través de la participació comunitària voluntària, afavorir la desestigmatització en el sector de la salut mental, promoure la relació i col·laboració entre la població general i la població amb trastorn mental, incidint d’ aquesta manera  en la recuperació de persones amb trastorn mental.
La teva experiència personal i professional pot contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental.

Necessitem voluntaris i voluntàries per donar suport a les activitats del club social La Xamba, així com també per a desenvolupar tasques tècniques lligades a la teva experiència professional (disseny, enginyeria, comunicació, economia,  etc.).

L’ associació Salut Mental Sabadell,  promou el voluntariat social i realitza activitats formatives , estableix un contracte amb els seus voluntaris, i compta amb una assegurança específica.

Si disposes de temps, ganes d’aprendre i compartir, una mica d’entusiasme i vols formar part del nostre equip de voluntaris, posat en contacte amb qualsevol de les dues persones responsables, seràs ben rebut:

 

Vols fer una aportació econòmica?

Salut mental Sabadell és una entitat sense afany de lucre, declarada d’Utilitat Pública, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen una malaltia mental i les seves famílies.

Col·laborar amb Salut Mental, comporta avantatges fiscals.

Si ets particular:

  • Amb la teva donació et beneficies d’una deducció del 25% en l’IRPF de la declaració de la renda.

Si ets empresa:

  • Tens una deducció del 35% en la quota íntegra de l’Impost de Societats el primer any.

Els donatius ens permeten estendre els projectes a un major nombre de beneficiaris i treballar en projectes nous. Amb la teva donació et beneficies d’una deducció del 35 % en la quota íntegra de l’Impost de Societats, amb un límit del 10% sobre la base imposable. Les quantitats corresponents al període impositiu no deduïdes poden aplicar-se en les liquidacions dels períodes impositius que concloguin en els 10 anys immediats i successius.

 

A %d bloguers els agrada això: