Dia Mundial de la Salut Mental 2019

 

El passat 5 d’ octubre  vam commemorar el dia Mundial de la Salut Mental , amb una jornada festiva a Ikea amb l’ objectiu de sensibilitzar la societat,  fer visible la salut mental i la lluita per la defensa dels drets de les persones que tenen un trastorn mental i les seves famílies i impulsar iniciatives que millorin la salut mental des de tots els àmbits.

La jornada que, com cada any, ha estat un espai de trobada festiu i participatiu, ha aplegat familiars, usuaris i professionals al  vestíbul de l’ Ikea.  Els assistents, van gaudir de l’ actuació del grup de musica del club social de l’ entitat “Krek’n’tu” i  d’ una classe oberta de Swing  on tothom que va voler va poder practicar el jazz.

Representants de l’ entitat i familiars demanaven a la  societat “que ens reconegui, que ens ajudi a reduir l’estigma i la discriminació persistents que actuen com a barrera per a les persones”. Des de l  Associació  es va reclamar que les administracions i la societat siguin conscients que es necessita una aposta decidida per ajudar les persones afectades i les seves famílies. “El col·lectiu necessita més professionals, més investigació, més residències i atenció a domicili, més xarxes associatives i laborals, entre d’ altres recursos”.

A %d bloguers els agrada això: