Política de Privacitat

Aquesta política de privacitat estableix la forma en que gestionarem les teves dades personals en la nostra pàgina web. 

Recorda que és imprescindible que llegeixis i acceptis la mateixa abans de seguir navegant. www.salutmentalsabadell.org és un projecte de l’entitat SALUT MENTAL SABADELL, amb domicili en el carrer Leonardo Da Vinci, 81, 08204, Sabadell, Barcelona i proveïda de CIF G-60965233.

Et donem la benvinguda a la nostra web i agraïm que continuïs llegint.

En aquesta web (www.salutmentalsabadell.org) assumim un compromís permanent amb la privacitat de les dades dels nostres usuaris, contactes, clients i garantim les millors pràctiques en l’ús de dades de caràcter personal.

Ens oposem a l’enviament de correus electrònics no sol·licitats (spam), posant tots els nostres esforços per tal d’impedir l’ús indegut del correu electrònic.

També t’informem que, mai i sota cap circumstància, compartirem les teves dades personals, obtingudes a través d’aquesta web, ni cedirem a tercers les mateixes, llevat que hagis estat prèviament informat i comptem amb la teva autorització expressa.

La plataforma pot contenir enllaços amb webs de terceres persones, en aquest cas no ens fem responsables de les pràctiques de protecció de dades ni del contingut dels webs enllaçats. Per tant, convé que llegeixis detingudament les polítiques de privacitat de cada web prèviament a acceptar les condicions i procedir al seu ús.

La nostra web es troba allotjada al servidor extern de wordpress, responsable de tractament de les dades dels usuaris, les quals queden incorporades i són tractades amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats mitjançant el formulari de contacte, executar la prestació contractada i procedir a la facturació i cobrament, gestionar el registre en el portal, moderar comentaris i gestionar la llista de subscriptors de la web (enviament de butlletins), si és el cas.

Màxima transparència amb vosaltres en tant que usuaris 

Als efectes d’allò previst al Reglament General de Protecció de Dades així com a la LSSI 34/2002, procedim a informar-te, de forma clara i transparent, de les dades del responsable d’aquesta web: 

 • El projecte web: http://www.salutmentalsabadell.org
 • La denominació social: Salut Mental Sabadell
 • CIF: G-60965233
 • Domicili social: Leonardo Da Vinci, 81, 08204, Sabadell, Barcelona

Enviament i Registre de Dades de Caràcter Personal 

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i realitzar operacions comercials amb http://www.salutmentalsabadell.org

Supòsits en els que aquesta web requereix dades personals:

 • Per realitzar comentaris a través del formulari de contacte.

La informació personal la farem servir de la següent manera: 

 1. Per promocionar els serveis de Salut Mental Sabadell: Per exemple, si deixes la teva informació personal en algun dels formularis de contacte, Salut Mental Sabadell  pot fer servir aquestes dades per enviar-te informació sobre els seus serveis en el cas de que aquesta informació sigui sol·licitada.
 2. Per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.
 3. Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Aquesta qüestió pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a la web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull. 
 4. En cadascuna de les diferents situacions, com que cada usuari té ple dret sobre les seves dades personals i sobre l’ús de les mateixes, podràs exercitar-los en qualsevol moment.
 5. En cap cas cedirem les teves dades a tercers sense prèvia informació i sol·licitud expressa del teu consentiment.

Serveis oferts per tercers en la nostra web 

Per proporcionar serveis estrictament necessaris pel desenvolupament de la nostra activitat, no compartim dades amb cap prestador de serveis.

 • Hosting: allotjat en el servidor de PANGEA.org; has de consultar tot allò relatiu a la seva política de privacitat, en tant que responsables dels usuaris i de les gestions que es realitzen a la web i al Hosting.

Sistemes de captura de dades personals que recull la nostra web

La nostra web no utilitza cap sistema d’informació personal.

Sistemes de captura d’informació personal que utilitzem:

Existeix un formulari de contacte per consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre a les mateixes i enviar la informació que l’usuari requereixi a través de l’esmentada finestra. Si hi facilites dades personals,en tant que Usuari entens que:

-Des del moment en que efectues la subscripció, per part de http://www.salutmentalsabadell.org, es té accés a l’adreça del teu correu electrònic .

-En tant que Usuari garanteixes que les dades personals facilitades són reals, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que es troba actualitzada i és exacta. Igualment, t’obligues a mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les mateixes, així com dels perjudicis que pugui ocasionar aquesta actuació a Salu Mental Sabadell, en tant que titular de la web http://www.salutmentalsabadell.org, o a tercers amb motiu de l’ús de les referides dades

Cookies: Quan et registres o navegues en la nostra web, s’emmagatzemen “cookies”. Pots consultar en qualsevol moment per ampliar informació sobre el seu ús i cóm desactivar-les.

Els Usuaris podeu cursar la baixa en qualsevol moment, de tots aquells serveis prestats per Salut Mental Sabadell.

EXERCICI DE DRETS

Pots adreçar les teves comunicacions i exercitar els teus drets seguint les formalitats imposades en el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016.

Així en qualsevol moment pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició de les teves dades de caràcter personal, adreçant sol·licitud escrita i signada, incloent el teu nom, cognoms i fotocòpia del D.N.I. o un altre document acreditatiu vàlid, a SALUT MENTAL SABADELL, a l’adreça postal anteriorment indicada. 

Si escau, pots contactar amb la persona designada com a Responsable de Protecció de Dades adreçant-se per escrit al compte de correu electrònic presidencia@salmensa.org  o al telèfon (+34) 937274840.


Et preguem que comuniqui immediatament a SALUT MENTAL SABADELL, qualsevol modificació de les teves dades de caràcter personal perquè la informació que contenen els nostres Registres de Tractament estigui sempre actualitzada i no contingui errors. Així mateix, amb l’acceptació d’aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i veraces.


Així mateix, t’informem que SALUT MENTAL SABADELL té implantades les mesures de seguretat de tipus tècnic i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les teves dades de caràcter personal i evitar l’alteració, la pèrdua i el tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que estan exposats, provinents de l’acció humana o del mitjà físic i natural. Tot això de conformitat amb el que es disposa en la legislació vigent.


Sense perjudici del teu dret a també presentar una reclamació davant una autoritat de control com ara l’Agència Espanyola de Protecció de Dades Personals al C/ Jorge Juan, 6, 28001 Madrid i telèfon 901.100.099.

En tot cas podràs retirar el teu consentiment en qualsevol moment sense que la retirada afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment abans de la seva retirada.

ACEPTACIÓ I CONSENTIMIENT

En tant que usuari declares haver estat informat de les condicions sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part de Salut Mental Sabadell, en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privacitat.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

Salut Mental Sabadell es reserva el dret a modificar la present política per tal d’adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el Prestador del servei anunciarà en aquesta web els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

CORREUS COMERCIALS

De conformitat amb la LSSICE, Salut Mental Sabadell no realitza pràctiques d’SPAM, motiu pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats pel propi usuari.

Aquesta política de privacitat ha estat actualitzada per última vegada en data 9 de juliol de 2019.

De part de l’equip que formem Salut Mental Sabadell t’agraïm el temps dedicat a llegir aquesta política de privacitat

A %d bloguers els agrada això: