Vols ser voluntari?

 

 

Vols ser voluntari?

Necessitem persones amb ganes de dedicar part del seu temps a participar en el nostre projecte!

El programa de voluntariat, té com a objectius la inclusió social de persones amb trastorn mental a través de la participació comunitària voluntària, afavorir la desestigmatització en el sector de la salut mental, promoure la relació i col·laboració entre la població general i la població amb trastorn mental, incidint d’ aquesta manera  en la recuperació de persones amb trastorn mental.
La teva experiència personal i professional pot contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental.

Necessitem voluntaris i voluntàries per donar suport a les activitats del club social La Xamba, així com també per a desenvolupar tasques tècniques lligades a la teva experiència professional (disseny, enginyeria, comunicació, economia,  etc.).

L’ associació Salut Mental Sabadell,  promou el voluntariat social i realitza activitats formatives , estableix un contracte amb els seus voluntaris, i compta amb una assegurança específica.

Si disposes de temps, ganes d’aprendre i compartir, una mica d’entusiasme i vols formar part del nostre equip de voluntaris, posat en contacte amb qualsevol de les dues persones responsables, seràs ben rebut:

 

 

A %d bloguers els agrada això: