Segona Edició

La segona edició del projecte ART a 4 MANS, que s’inicià a principis del 2012, culmina amb la presentació al públic de les obres acabades en una exposició que es va poder visitar  del 7 de setembre fins el 7 d’octubre a  l’Espai Cultura d´Unnim.

Malgrat  aquest any no hem tingut el recolzament econòmic que l’any anterior ens va donar ales per implusar el projecte, creiem que si bé en el moment actual hi ha un important dèficit  de recursos econòmics, no podem permetre que es converteixi  en un dèficit d’humanitat.

Creiem en les persones i que la creativitat, a tots els nivells és el que ens fa avançar com humans, (ens ha calgut “creativitat” per seguir amb el projecte en les actuals circumstàncies).

Creiem que el respecte i la fe en les possibilitats de cada persona humana es la base del desenvolupament de la nostra societat.

Creiem amb el compromís de cadascú de nosaltres amb els demés, ja que tots formem part d’un conjunt que si algú no està bé, se’n ressent.

L’exposició inclou obres de naturalesa tan diversa com joieria, ceràmica, escultura, pintura, grafitti, audiovisuals, artesania en vidre, gravat, fotografia, dibuix, escriptura, cinema o música.

                                                                                              

Tots els treballs són fruit de la creació en parella, del diàleg que s’estableix entre els dos artistes i de la capacitat d’expressió de cada un d’ells. El resultat és un discurs artístic únic i especial, que transmet la il•lusió i complicitats compartides, la motivació i la implicació permanents, al llarg d’aquests mesos de creació intensa.

El nostre agraïment per Lluís Clapés, Alfons Borrell, Floreal Soriguera, Fidel Roca, Jordi Roca, Maria Bosch, Pepita Brossa, Ramon Castells, Josep Madaula, Jordi Voltas, Anna Mª Cabeza, Jordi Armengol,Oriol Trescens,Josep Enric Balaguer, Julio i Meritxell.

I també, pels  artistes socis de la XAMBA, Juan A. Ros, Ramon Casado, Víctor Pola, Plàcida Romero, Mª Angels Arisó, Felix CAnadell, Paco Romero, Meritxell Capdevila, Juan Gutiérrez, Jaume Coll, Francisco Moreno, Oriol Piqué, Jesús Francisco Flores, Cristina Pelàez, Carels Penyarroya, Mª Teresa Prior, Juan Luis Gallardo, Jordi de Bunes, Miguel Cambil, Pere Dòrio, Epi Giraldo.

Dossier premsa 2a Edició

Itinerància:

Santa Perpètua

Sant Joan

Palau de Mar.

Centre Cívic Can Deu

Centre Cultural Ripollet

Casal Pere Quart Sabadell

Àgora. Centre Cívic Sant Oleguer

Parc Taulí

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: