COMMEMORACIÓ DIA MUNDIAL SALUT MENTAL 2019

El passat 5 d’ octubre  vam commemorar el dia Mundial de la Salut Mental , amb una jornada festiva a Ikea amb l’ objectiu de sensibilitzar la societat,  fer visible la salut mental i la lluita per la defensa dels drets de les persones que tenen un trastorn mental i les seves famílies i impulsar iniciatives que millorin la salut mental des de tots els àmbits.

La jornada que, com cada any, ha estat un espai de trobada festiu i participatiu, ha aplegat familiars, usuaris i professionals al  vestíbul de l’ Ikea.  Els assistents, van gaudir de l’ actuació del grup de musica del club social de l’ entitat “Krec’n’tu” i  d’ una classe oberta de Swing  on tothom que va voler va poder practicar el jazz.

Representants de l’ entitat i familiars demanaven a la  societat “que ens reconegui, que ens ajudi a reduir l’estigma i la discriminació persistents que actuen com a barrera per a les persones”. Des de l  Associació  es va reclamar que les administracions i la societat siguin conscients que es necessita una aposta decidida per ajudar les persones afectades i les seves famílies. “El col·lectiu necessita més professionals, més investigació, més residències i atenció a domicili, més xarxes associatives i laborals, entre d’ altres recursos”.

Posted on 25 Setembre 2019, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: