Presentació obertament a Sabadell

Obertament* llança la seva primera campanya mediàtica de sensibilització contra l’estigma que pateixen les persones amb problemes de salut mental.

*Obertament és una iniciativa que neix per tal de lluitar contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones amb  problemàtica de salut mental, i  es convertirà en una plataforma de sensibilització, participació i denúncia de missatges discriminatoris amb la finalitat de afavorir la inclusió social i el dret a una vida digna de les persones afectades per una malaltia mental. Aqueta  iniciativa ha estat promoguda per FECAFAMM, ADEMM, el Consorci de Salut Social  de Catalunya, el Fòrum  d’iniciatives assistencials  de gestió en salut mental de Catalunya i la unió d’ Entitats Sanitàries i Socials.

Compta amb la col·laboració de diferents personalitats  del mon  de la televisió, del cine, i el periodisme que donen desinteressadament el seu suport: Albert Om, Raquel Sans, Montserrat Alcoverro, Lídia Pujol, Mercè Sampietro, Santi Millán, Lluís Llongueras, Ramon Pellicer, Víctor Amela, Jose Corbacho, Marius Serra, Xavier Coral, Jordi Évole , Anna Sahún i David Bagés.

A partir de la última setmana de setembre s’emetrà un espot als principals canals televisius, es podrà escoltar la falca a les ràdios catalanes, els periòdics nacionals acolliran l’anunci i trobareu banderoles pels carrers.

A l’associació Salut Mental Sabadell, hem organitzat la presentació de la campanya pel proper dia  26 de setembre,  coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental  que enguany es celebra a  la nostra ciutat el 6 d’octubre.

L’acte de presentació tindrà lloc el dia 26 de setembre a les 18.30h. al Casal Pere Quart de Sabadell.

Posted on 29 Agost 2012, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: