Salut Mental Sabadell, tindrà nou local al Complex Parc Central

Dibujo

Degut  al temps transcorregut i l’ increment de socis I activitats, la seu actual del Club Social es clarament insuficient  per portar a terme les activitats i tallers  que duem a terme.  És per això que fa dos anys  varem iniciar una petició a l’ Ajuntament de Sabadell, per poder disposar d’ un local  que ens permeti guanyar espai i millorar les condicions de  les activitats que fem actualment i inclús, poder-les ampliar en un futur.

Coincidint amb els actes de commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental 2012, en el mateix moment que el Conseller Boi Ruiz, va anunciar que Sabadell havia estat escollida per dur a terme la prova pilot del Pla Integral de Salut Mental i Addiccions, l’ alcalde de Sabadell, va anunciar la cessió a Salut Mental, per part de l’ Ajuntament de Sabadell, d’un local nou per ubicar el Club SocialLa Xamba i la seu de l’associació, i cinc pisos  destinats a persones amb malaltia mental. Es tracta d’ un local de 370 m quadrats, ubicat al nº 42 del carrer Diego de Almagro, del complex Parc Central.

Al mes d’ abril es va fer el lliurament de claus i durant la primera quinzena de setembre, el ple de l’ Ajuntament  ha aprovat els tràmits per fer efectiu el trasllat, que esperem pugui ser a finals del 2013 o  inicis 2014.

Posted on 18 Setembre 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: