Inauguració 3a Edició ART a 4 MANS

DSC_0087L’ Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, va acollir , el passat 6 de setembre, en el marc de la Festa Major de Sabadell 2013, la  inauguració de la  3ª edició d’ ART a 4 MANS: PROCÉS CREATIU PER A LA MILLORA DE LA SALUT MENTAL.

L’ acte va comptar  amb la presència del president de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joan Casas; el director de la zona Sabadell del BBVA, Aureli Balaguer; el regidor de cultura de l’ Ajuntament de Sabadell, Quim Carné; la regidora de Serveis Socials de l’ Ajuntament de Sabadell, Marta Farrés; la regidora de Salut de l’ Ajuntament de Sabadell Cristina Moreno. També  van assistir membres de la junta directiva i de la comissió artística de Salut Mental Sabadell, representants dels artistes, usuaris del club Social La Xamba, familiars, i membres de Salut Mental Sabadell.

Tant aquesta 3a. edició com les dues anteriors, han estat possible gràcies a la motivació i el compromís de totes les persones participants – socis de LA XAMBA, artistes convidats  i col·laboradors – que han fet possible crear un gran espai on la lleialtat, el respecte, la comunicació i l’empatia han creat un equip ampli i multidisciplinar,  on  fer possibles les il·lusions i descobrir la creativitat, i amb rigor, convertir en una obra d’art la disciplina triada.

Aquesta edició, que s’ inicià a principis del 2013, inclou  obres de naturalesa tan diversa com escultura, cinema, música, pintura, gravat, patchwork i grafitti.

Les obres romandran exposades durant un mes i es podran visitar de dimarts a dissabte de 17 a 21h. i dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

DSC_0189

Invitació 

Posted on 2 Setembre 2013, in Art a 4 Mans, Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: