IX Mostra d’ Entitats de Barberà del Vallès

Salut Mental Sabadell ha participat aquest cap de setmana a la IX Mostra d’ Entitats de Barberà del Vallès.

 

La plaça de la Vila de Barberà del Vallès ha estat un any més l’escenari d’una festa ciutadana on més d’una trentena d’associacions han aprofitat per exposar les seves activitats i donar-se a conèixer entre la ciutadania.

La inauguració de la Mostra, que es va dur a terme dissabte, va anar a càrrec de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago i la regidora de Participació Ciutadana i Programes Transversals, Elvira Maza, que van realitzar una passejada per totes les carpes de la Mostra per conèixer de primera mà les seves activitats i parlar amb tots els seus membres.

Salut Mental Sabadell, vam  participar a la Mostra amb la xerrada “En la Salut Mental hi som tots” on,  tres persones sòcies de la Xamba van explicar el seu projecte vital en l`àmbit de la vida independent, la carrera i la paternitat. La coordinadora del Club i una professional de l´OTL del Vapor LLonch van comentar els recursos disponibles per acompanyar-los  i motivar-los en els seus projectes. També va actuar el grup de música  Krec’n’tu de la Xamba i al final, la Sara Tomàs i la Silvia Gallego,  artistes  que han participat a la 3º edició d´Art a 4 Mans ens van regalar una interpretació.
Després d’un matí ple d’activitats i nombroses visites, diumenge va cloure amb una trobada al Teatre Municipal Cooperativa amb els representants de les diferents entitats participants a la Mostra d’ Entitats. Durant la cloenda, l’Alcaldessa i la regidora de Participació Ciutadana de Barberà del Vallès van dirigir unes paraules d’agraïment al treball realitzat per tothom aquest cap de setmana, així com l’esforç i dedicació que durant tot l’any realitzen les entitats.
 

Programacio IX Mostra – revista

PLANOL

Posted on 23 Setembre 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: