La RESILIENCIA; ser part de la solució i no del problema

                                             

Hem organitzat pel proper dia 24 de maig  una conferència sobre la resiliència. “La resiliència; ser part de la solució i no del problema”.   A càrrec d’en Carles Mañas, president de Solidarios Anónimos, a  l’ acte també es presentarà el  seu darrer llibre Mi  cabeza me hace trampas .

Serà a les 10.00h a la sala d’ actes del Casal Pere quart de Sabadell.

En Carles era un publicista d’ èxit.  Va ser professor de publicitat i marketing, i tenia la seva pròpia empresa de publicitat, amb un gran reconeixement internacional.

Segons explica ell mateix, quan als quaranta anys li van diagnosticar un trastorn bipolar , es va sentir tan humiliat al primer centre que va anar per seguir tractament, que  va decidir prendre la responsabilitat de fer alguna cosa per tal que les persones que patissin una malaltia mental no  patissin també per sentir-se inútils. I des d ‘aquell moment s’ ha dedicat a treballar per  millorar la qualitat dels afectats i les seves famílies.

Va impulsar la creació del Foro de Salud Mental TBO (Trastorno Bipolar Organización), la primera institució galega independent que s’ ocupa d’ aquesta malaltia. I ha escrit diversos llibres, el darrer, Mi cabeza me hace trampas, un manual d’ optimisme il·lustrat,  és un  recull  d’ informació pràctica i dades sobre la malaltia mental que parteix de l’ experiència  de l’ autor.

Entrevista a Carles Mañas

Posted on 8 Mai 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: