Art a 4 Mans al vestíbul del Parc Taulí

P1370441

 La segona edició de l’exposició ART A 4 MANS, PROCÉS CREATIU PER A LA MILLORA DE LA SALUT MENTAL, conclou el  període d’ itinerància  al vestíbul del Parc Taulí , un període que va començar a a finals del 2012 .

Després de passar per Santa Perpètua, Mercat de Sant Joan, Palau de Mar, Centre Cívic Can Deu, Centre Cultural de Ripollet, Casal Pere Quart, i Àgora Centre Cívic Sant Oleguer, les obres  estan exposades al vestíbul del Parc Taulí, on romandran  del 14 de maig fins el 3 de juny.

A l’ acte d’inauguració, que va tenir lloc el dia 16 de maig, van assistir el Dr. Palao, director executiu del centre de Salut Mental Parc Taulí, la regidora de Salut de l’ Ajuntament de Sabadell, Sra. Cristina Moreno, membres de la junta directiva  i de la comissió artística, de Salut Mental Sabadell, així com treballadors i usuaris del Club Social La Xamba. 

cartell Taulí

Posted on 8 Mai 2013, in Art a 4 Mans. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: