Concert Krec’n’tu i Coral de la Xamba. Art a 4 Mans a l’ Àgora.

La cafeteria Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer, plena de gom a gom, va acollir el passat dilluns les actuacions del grup de música Krec’n’tu  i la  Coral de la Xamba.

 Es van interpretar entre d’ atres temes Por la Boca vive el pez, de  Fito y Fitipaldis, Every Breath you take de  Police, Hotel California de  Eagles, You got it de Roy Orbison, i  Un fil de llum d’  Andreu Rifé.

 Les actuacions, van  ser un èxit més dels grups de la Xamba,  que amb la seva música van emocionar als presents.

 Ens van acompanyar membres de la junta directiva de Salut Mental Sabadell, de la comissió artística , treballadors i membres d’ Antaviana,  familiars i  usuaris del club Social La Xamba, així com  representants del ‘ Ajuntament de Sabadell,  síndic de greuges de Sabadell, Josep Escartin i  Victòria Bafalluy de promoció econòmica.

 Coincidint amb l’ estada de les obres d’ Art a 4 Mans a l’ Àgora es va fer una visita  guiada a l’ exposició, d’ una manera planera i relaxada els artistes de la Xamba van anar explicant les seves obres.

 Durant l’ acte es va tenir un record emotiu cap en Joan Casals, soci del nostre club social La Xamba, que va morir el  29 d’ abril.

En Joan va arribar a Salut Mental en un moment delicat del seu camí,  i des de que va recuperar el sentit de la seva vida, va viure amb la voluntat d’ ajudar als altres, de fer costat. Ha estat un amic lleial que amb les seves aportacions ha enriquit la vida dels que hem tingut la sort de conèixer-lo. Una persona valenta, autèntica i optimista, però sobretot un gran exemple per tots els que l’ hem estimat.  La seva darrera obre, l’ ABECEDARI, s’ exposa amb les obres d’ art a 4 mans a l’ Àgora.

 També va ser emotiu el reconeixement al Sr. Jordi Voltas, membre de la comissió artística de  Salut Mental Sabadell  des dels inicis del Projecte Art  a 4 Mans,  que deixa la seva col·laboració periòdica i constant,  per moments més  puntuals.

 KRECK'N'TU1

                                                                          CORAL

Advertisement

Posted on 8 Mai 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: