JOAN CASALS

foto Joan

Lamentem anunciar-vos la mort d’en  Joan Casals, estimat soci del nostre club social La Xamba.

En Joan va arribar a Salut Mental en un moment delicat del seu camí,  i des de que va recuperar el sentit de la seva vida, ha viscut amb la voluntat d’ ajudar als altres, de fer costat. Ha estat un amic lleial que amb les seves aportacions ha enriquit la vida dels que hem tingut la sort de conèixer-lo.

 I és amb aquesta voluntat d’ ajudar tant a persones amb malaltia, com familiars i professionals, que va escriure el llibre“Salut Mental Invisible & desconeguda on, prenent  com a fil conductor la salut mental, exposa d’una manera planera, fresca i reflexiva, els seus pensaments, vivències, experiències  i realitats.

 També ha format part del grup D’ incògnit, grup autogestionat i format per persones expertes en malalties mentals (expertes per pròpia experiència) que han participat dins de diferents projectes de l’entitat.

 En Joan ha estat una persona valenta, autèntica i optimista, però sobretot un gran exemple per tots els que l’ hem estimat.

 El seu record seguirà amb nosaltres i el tindrem molt present a la trobada del dia 6 de maig a l’ Àgora on estan exposades les obres d’ Art a 4 Mans i  entre elles l’ ABECEDARI, la darrera obra d’en Joan.

Entrevista Joan Casals Diari Sabadell

Posted on 29 Abril 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: