Entrega de claus dels pisos del Complex Parc Central

050413-Salut-Mental-Sabadell

El passat dimecres a la tarda ens van comunicar des de l’ajuntament que per divendres hi havia prevista l’entrega de claus als llogaters dels pisos de l’edifici del Parc Central, a la que ja tenia previst assistir, i que també oficialitzaríem la signatura del Conveni marc  SM i Ajuntament, amb l’alcalde, i no amb la Regidores de SS i Salut com sempre s’havia fet, per donar-li ressò mediàtic.

Per la il·lusió que el projecte ha desvetllat en els socis de LA XAMBA, i del que són protagonistes, vaig dir a la coordinadora del Club Social que  a l´Assemblea de dijous a la tarda convides a venir a l´acte de signatura una representació de socis del CLUB.

 Han vingut el Francisco Estepa, l´Emili Morante i la Plácida Romero.    Com a llogaters dels pisos han assistit la Josefina i el Josep amb les seves famílies, que han fet evident   la il·lusió i suport que donen als seus fills en aquest projecte i que ha estat observat per les regidores de Salut i Serveis Socials que desprès ens han acompanyat a fer la visita al pis pilot.

L’acte  de la signatura del conveni s’ha fet en una sala on només era prevista l’assistència d’autoritats, tècnics municipals i periodistes ( n’hi  havien molts).

He demanat que els nostres socis- representants de la Xamba i llogaters i famílies-, ens poguessin acompanyar en aquest acte i així ha estat, i el Paco Estepa, convertit en un  autèntic paparazzi, es disputava l’espai amb els fotògrafs dels mitjans.

Tots han estat presentats a les autoritats i tractats com a persones importants, i al final de la signatura els mitjans de comunicació, que han demanat si els podien entrevistar, han convertit els llogaters en protagonistes.

Tant l’alcalde que ho ha fet públicament, com les Regidores presents i els tècnics dels diferents departaments ,han reafirmat una vegada més el seu suport i compromís amb la nostra entitat i aquest projecte, i ara encarem el repte d’adequar la nova seu  per poder-hi anar abans d’acabar l’any.

 Ànims i endavant.

Anna Mª Montseny Costa-Jussà.

Presidenta Salut Mental Sabadell.

Posted on 8 Abril 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: