ART A 4 MANS al Casal Pere Quart de Sabadell

A partir del 2 d’ abril i fins el 16 d’ abril les obres de la segona edició d’ ART a 4 MANS: PROCÉS CREATIU PER A LA MILLORA DE LA SALUT MENTAL, es podran visitar a la planta baixa del Casal Pere Quart de Sabadell.

Art a 4 Mans és porta  a terme a Salut Mental Sabadell des del 2010 i ja va per la seva tercera edició.

L’ exposició, que és itinerant, ha passat per Santa Perpètua, pel Mercat de Sant Joan, per  Palau de Mar, pel Centre Cívic de Can Deu, pel Centre Cultural de Ripollet i  pel Casal Pere Quart. Està prevista  l’ estància a la cafeteria Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer, per la primera quinzena de maig i finalitzarà la seva itinerància al vestíbul del Taulí a finals de maig.

 En aquesta segona edició s’ ha comptat amb  la col·laboració de nous artistes, Fidel Roca (Joieria), Lluis Clapés (Ceràmica), Pepita Brossa (Escultura), Ramón Castells (Ceràmica), Josep Enric Balaguer (Pintura), Julio i Meritxell (Grafitti), Oriol Trescens (Vídeo),  Maria Bosch (Ceràmica), Jordi Roca (Pintura), Josep Madaula (Pintura), Jordi Armengol (Música).

 Un dels projectes dins de l’Art a 4 Mans, , és  “FEM CINE”, on  s’ ha plantejat utilitzar el cinema com a mitjà de comunicació i desestigmatització de les persones amb malaltia mental.

S’ ha rodat un  curtmetratge de forma totalment professional. Dirigit  pel dramaturg sabadellenc  Jordi Voltas i fet pels socis del Club Social la Xamba de Salut Mental Sabadell,  des de fer el guió, amb la col·laboració de la periodista Anna Mª Cabeza, fins l’edició de la pel·lícula i la gravació de DVD’s.   El curtmetratge  també es podrà visualitzar a l’ exposició.

Posted on 3 Abril 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: