Comunicat d’ adhesió aturada general de país

L’Associació Salut Mental Sabadell ha decidit adherir-se a l’aturada general  del 3 d’octubre  impulsada per múltiples entitats i institucions catalanes. Amb aquesta aturada volem deixar palesa la importància de la defensa de la democràcia i de les llibertats individuals i col·lectives. Expressem també el rebuig i condemna vers les actuacions policials violentes patides el passat diumenge durant la celebració del referèndum.

També volem comunicar que les entitats organitzadores de l’acte de Commemoració del dia Mundial de la Salut Mental, programat pel 7 d’octubre a Girona, han suspès l’acte com a denuncia també de la violació dels drets i llibertats dels ciutadans que l’Estat espanyol va ordenar el passat diumenge.

Posted on 2 Octubre 2017, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: