Salut Mental Sabadell rep de l’ Ajuntament de Sabadell la Medalla d’ Honor de la ciutat 2015

L’ Ajuntament de Sabadell va lliurar, el passat dia 22 d’ abril, la Medalla d’ Honor de la ciutat a l’ Associació Salut Mental Sabadell.

La concessió, iniciativa dels consells de districte , és un reconeixement a la tasca  de millora de la qualitat  de vida de les persones amb trastorn mental i les seves famílies, per la lluita contra l’ estigma de les malalties mentals i pel treball del Club Social “La Xamba” en el desenvolupament d’ activitats d’ oci i culturals.

La presidenta, Anna Mª Montseny, que va rebre la medalla acompanyada de l’ Emili Morante, representant dels socis del club social “La Xamba”, va voler agrair “el compromís i la generositat de les persones, socies, treballadores, juntes directives i voluntaries, així com diferents institucions que durant aquest anys han col·laborat i donat suport a SMS; ara som un referent en salut mental i estem compromesos per continuar avançant fent realitat la nostra missió”.

Carta agraïment presidenta

ISabadell Medall d’ honor

Diari Sabadell Medalla d’ honor

Ràdio Sbd. Medalles d’ Honor

Posted on 5 Mai 2015, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: