Commemoració 13è aniversari de la Xarxa d’ Oficines Tècniques Laborals (OTL)

 

El passat 18 de març es va commemorar els  13 anys de feina de la xarxa d’ OTL, amb una jornada de reflexió “Treball i salut mental: trencat l’ estig!ma , organitzada  per la Diputació de Barcelona.

Salvador Esteve, president de la corporació d’ OTL va felicitat  la xarxa i el seus tècnics per la tasca realitzada durant aquests 13 anys i va afirmat  que “les OTL són la prova que un bon acompanyament de les persones amb trastorn mental, permet obtenir resultats molt positius i la integració plena és possible”.

Durant la jornada, els més de 200 inscrits, vinculats a la inserció laboral, van  aproximar-se a l’ impacte de la crisi econòmica i de l’ atur en persones amb un diagnòstic de trastorn mental, conèixer l’ activitat de la xarxa d’ OTL ( integrada per 16 oficines que cobreixen el 80% de la demarcació) i reflexionar sobre les perspectives de futur. Així mateix, van visionar l’ audiovisual Treball i salut mental: trencat l’ estig!ma , gravat a Sabadell.

 

Posted on 23 Març 2015, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: