En marxa l’ “ESPAI SITUA’T”

Des d’aquest mes de febrer, s’iniciarà el programa “Espai Situa’t” que ofereix informació, orientació i assessorament  per  famílies i  persones afectades davant les necessitats i dubtes en relació a la salut mental.  Tot i que està  gestionat per la Federació Salut Mental Catalunya l’espai d’ atenció s’ubica a la seu de la nostra entitat. Aquest servei forma part d’una prova Pilot (PROJECTE ACTIVA’T) que es durà a terme en 12 territoris de Catalunya durant un període de tres anys i que inclou Grups de Formació i grups d’Ajuda Mútua.

És un servei complementari al de la resta de la xarxa pública d’atenció sociosanitària i, per tant, es realitza de manera coordinada amb aquests dispositius, especialment amb el CSM – Taulí i amb nosaltres mateixos.

El servei d’ atenció al soci i l’acollida a noves persones que es vulguin vincular a l’entitat seguirà a càrrec de l’associació.

 

Posted on 18 febrer 2015, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: