UAB: ACTE DE CLAUSURA DE L’ EXPOSICIÓ : “ART a 4 MANS: Exposició antològica”

art a 4 mans 37

 

El Club Social La Xamba, de l’Associació Salut Mental Sabadell, ha organitzat entre el 16 de octubre i el 15 de desembre, l’exposició amb el títol: “ART a 4 MANS: Exposició antològica”, a l’Hemeroteca General de la Universitat Autònoma de Barcelona, situada a la Plaça Cívica.

La finalitat de l’exposició ha estat compartir amb el col·lectiu universitari l’experiència dels nostres socis del Club Social, amb l’objectiu de reduir la distància que freqüentment es produeix entre les persones amb problemes de salut mental i la resta de la comunitat, i mostrant les possibilitats que poden emergir si es deixa de banda el trastorn mental com a element definitori.

L’exposició ha estat també impulsada per la Fundació Autònoma Solidària (FAS), Cultura en viu i el PIUNE, el Servei d’Atenció a la Discapacitat de la UAB que treballa per garantir la igualtat d’oportunitats entre les persones amb discapacitat que volen accedir als estudis superiors, i que el curs passat va atendre més de 150 estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Facultat de Psicologia va col·laborar en l’ acte de clausura de l’exposició que va tenir lloc el passat dilluns 15 de desembre amb el següent programa:

12.15   Benviguda. Dra Teresa Gutiérrez Rosado. Degana de la Facultat de Psicologia.

12.20 Conferencia: “Millorant la integració psicosocial de les persones amb trastorn mental”. Dra. Susana Ochoa Guerre. Serveis de Salut Mental- Parc Sanitari Sant Joan de Deu. CIBERSAM.

13.15   Visita comentada per l’ exposició a càrrec de la Sra. Anna Mª Montseny, presidenta de l’ Associació Salut Mental Sabadell, de la Coordinadora del Club Social la Xamba i artistas autors d’ alguna de les obres.

 

Posted on 23 Desembre 2014, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: