Taller sobre PERCEPCIÓ DE LA PRÒPIA IMATGE I TRASTORNS DE L’ ALIMENTACIÓ

Donat que és durant l’ adolescència, entre els 13 i els 17 anys, que els trastorns alimentaris tenen una incidència molt més acusada, ja que coincideixen amb un període de canvis físics i emocionals, i de pressions acadèmiques i familiars, que tractar aquests  trastorns és de vital importància per la salut física i mental de la persona que els pateix, hem organitzat un taller, adreçat  a pares i educadors de joves adolescents.

El taller pretén  entre d’ altres objectius: Informar sobre trastorns alimentaris, així com d’ altres trastorns de conducta, també relacionats amb els alimentaris; establir les bases d’ una dieta sana i equilibrada; treballar sobre els factors de prevenció dels trastorns (autoestima i acceptació social); incidir en la normalització d’ hàbits i la restauració de creences saludables sobre alimentació i imatge corporal.

Serà el proper dia 12 de desembre a les 18.30h a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès. (Pl. Constitució, s/n, Barberà del Vallès).

Posted on 2 Desembre 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: