Assemblea General Ordinària

 

 DSC_5607Assemblea

El dia 13 de juny es va celebrar, a l’ Associació Salut Mental Sabadell, l’assemblea General Ordinària.

Tal com expliquem en el Pla Estratègic 2013-15, els objectius proposats pels propers anys són ambiciosos:

  • Continuar treballant en xarxa per assolir un model comunitari d’atenció integral en Salut Mental i addicions, que garanteixi l’atenció personalitzada i rehabilitadora per les persones amb malaltia mental i les seves famílies.
  • Treballar per al desenvolupament del Pla integral d’atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions a la ciutat, conjuntament amb la Corporació Sanitària i Universitària Parc Taulí i l’Ajuntament de Sabadell.
  • Convertir el Club Social la Xamba en un referent d’inclusió social comunitària.
  • La promoció de la residència per a persones amb malaltia mental.

  És per aquest motiu que hem ampliat la Junta Directiva amb quatre nous membres, que amb els seus coneixements als diferents àmbits a treballar- club social i malaltia mental, responsabilitat social corporativa a les organitzacions, relacions amb empreses i treball social- aportaran una visió transversal del que cal fer per potenciar la Salut Mental, i amb la seva generositat i compromís ho faran possible. L’assemblea va ratificar amb un aplaudiment la seva incorporació.

 

En aquests moments, la nostra prioritat és el trasllat a la nova seu, que serà un espai ciutadà comunitari, de trobada i relació per a totes les persones implicades en  la promoció de la Salut Mental a la nostra Ciutat.

 Us convidem a participar-hi.

 

Posted on 26 Juny 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: