Sessió Formativa: CUIDAR-ME JO PER CUIDAR-TE A TU

Hem organitzat una sessió formativa  sota el títol CUIDAR-ME JO PER CUIDAR-TE A TU.

La sessió, que anirà  a càrrec de  les psicòlogues, Cristina Balés, Maria Corchero i Mireia Arroyo va dirigida a pares i cuidadors familiars  de nens, adolescents i adults amb problemes greus de salut mental, aquells que pateixen trastorns psiquiàtrics greus (esquizofrènia, trastorns afectius bipolars, alteracions de la personalitat, trastorns del desenvolupament, trastorns alimentaris, etc.).

Els objectius d’aquesta sessió són fer notar la necessitat de cuidar-se per poder ocupar-se adequadament dels altres, fer conscients les conseqüències positives i negatives de cuidar a un familiar, i donar estratègies de prevenció i d’afrontament per a aquestes conseqüències negatives sense tenir en compte la salut general del cuidador.

Serà el dia 20 de febrer a les 19.00h. al Casal Pere Quart de Sabadell.  (A partir d’ aquesta conferència, s’ organitzarà un taller de diferents sessions per tal que les persones interessades puguin aprofundir sobre el tema. Informarem sobre el taller el dia de la conferència).

Cuidar-me jo per cuidar-te a tu

Posted on 11 febrer 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: