La consellera Neus Munté inaugura al Palau de Mar l’exposició Art a 4 mans

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va inaugurar dilluns passat al Palau de Mar l’exposició “Art a 4 mans: procés creatiu per a la millora de la salut mental”. La mostra, que es podrà visitar fins al 8 de febrer, presenta treballs de joieria, ceràmica, escultura, gravat, pintura i dibuix, entre altres disciplines, elaborats a quatre mans per artistes professionals i usuaris i usuàries del club social de salut mental “La Xamba”.

A l’acte  van assistir membres de la comissió artística de Salut Mental Sabadell, representants dels artistes , usuaris del club Social La Xamba, familiars, membres de Salut Mental Sabadell, així com  les regidores de Serveis Socials i Salut de l’ Ajuntament de Sabadell, Marta Farrès, i Cristina Moreno, i  el síndic de greuges de Sabadell, Josep Escartin.

També ens van acompanyar la Sra. Carmela Fortuny, directora general de l’ ICASS, Sr. Ramon Terrassa, secretari de Família; Sr. Toni Reig, director general de Joventut; Sr. Xavier Baiget, director de Serveis; Sra. Núria Balada, directora executiva de l’ Institut Català de les Dones; Sra. Carme Canela, directora del SS.TT de Benestar Social  i Família a Barcelona.

 La consellera va destacar que “és un plaer inaugurar aquesta segona edició del projecte ‘Art a 4 mans’, perquè iniciatives com aquestes són una bona fórmula per sensibilitzar la societat al mateix temps que contribueixen a millorar les enormes potencialitats de les persones amb malaltia mental”,

 La consellera va felicitar el Club Social “La Xamba” i l’Associació de Familiars de Salut Mental de Sabadell “per posar en marxa aquest projecte i, especialment, a tots els artistes, usuaris i usuàries del club social que presenten les seves obres”. Neus Munté va destacar que la gran varietat de treballs que s’hi exposen, des de obres de joieria, ceràmica, pintura i, fins i tot, grafitti, entre moltes altres, “són una mostra de l’èxit del treball i de la capacitat d’expressió “. 

IMG_3670

IMG_3633

IMG_3700

Posted on 16 gener 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: