ART a 4 MANS 2ª Edició a Santa Perpètua de Mogoda

La segona edició del projecte ART a 4 MANS, Procés creatiu per la millora de la Salut Mental, que s’ inicià a principis del 2012, i que es va presentar al públic a l’Espai Cultura d´Unnim Caixa Sabadell, coincidint amb els actes de Festa Major de Sabadell, comença el seu període d’ itinerància. Un període que començarà a Santa Perpètua de la Mogoda i que es preveu intens, al llarg dels propers mesos.

Tot i que aquest any no hem tingut el recolzament econòmic que l’any anterior ens va oferir Unnim, ens hem proposat que el dèficit econòmic que hi ha a l’ actualitat no es converteixi en un dèficit d’ humanitat. Podem dir amb satisfacció que no hem caminat sols. Hem cercat noves aliances i en aquesta 2a edició hem comptat amb la col•laboració de nous artistes. L’exposició inclou obres de naturalesa tan diversa com joieria, ceràmica, escultura, pintura, grafitti, audiovisuals, artesania en vidre, gravat, fotografia, dibuix, escriptura, cinema o música .

L’ acte d’ inauguració tindrà lloc el properdia 28 de novembre a les 19.00h. a la Granja Espai Cultural- Espai 3. (Plaça de l’ Era, s/n- Santa Perpètua de Mogoda).
Allà les obres romandran fins el 9 de desembre i es podran visitar de dimecres a divendres de 18h a 20.30h., dissabte de 11 a 14 h. i diumenge de 12 a 14h.

CARTELL

Posted on 20 Novembre 2012, in Art a 4 Mans. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: