Presentació del llibre: MENTS.HISTÒRIES DE VIDA

Ments. Historia de vida, escrit per la periodista Marta Begué, és un llibre que recull  histories reals de persones amb trastorns mentals, familiars i professionals, on diferents perspectives o punts de vista ens  permeten apropar-nos  a la salut mental.

La Marta Begué és llicenciada en periodisme, amb una sensibilitat especial per les persones que pateixen una malaltia mental i les seves famílies,  vol contribuir, amb aquesta obra, a trencar estigmes i afavorir la inclusió social d’aquestes persones.

La presentació del llibre constarà de diverses intervencions, entre les que destaquem la lectura de fragments per part de l’autora , així com  la  representació teatral d’alguna de les històries que es narren.

Serà el proper 15 de juny a les 18.30h. a l’Auditori del Casal Pere Quart de Sabadell.

Consulteu programa

Posted on 8 Juny 2012, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: