Signatura de l’ acceptació del conveni de col·laboració entre Salut Mental Sabadell i l’ Obra Social La Caixa.

Els senyors Joan Comajoncosa, Albert Martí i Antonia Urpí, representants de l’ Obra social La Caixa es van reunir amb la  presidenta de la nostra entitat per tal de signar el conveni de col·laboració.pel projecte “ Acompanyament Integral. Promoció de l’ Autonomia en salut Mental” que desenvolupem  des del passat mes de febrer.

És un programa de promoció a l’autonomia que afavoreix l’aprenentatge necessari per viure en un context normalitzador i integrador, fomentant la recuperació i adquisició de capacitats per assolir la major autonomia possible.

Posted on 17 Juny 2015, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: