Taula Rodona sobre la MODIFICACIÓ del CODI PENAL

A la tardor del 2013, Salut Mental Sabadell, juntament amb la nostra federació, Salut Mental Catalunya, i d’altres entitats del territori es van sumar a la iniciativa, per tal d’ aturar o modificar l’avantprojecte de reforma del Codi Penal. Una reforma basada en  uns prejudicis i estereotips discriminatoris, unes decisions prepotents, i unes retallades de les llibertats individuals i col·lectives que violen els drets humans fonamentals, que afecta sobretot, a les consideracions jurídiques i condemnes que pateixen  les persones amb trastorn mental. Per donar a conèixer com afectarà aquesta llei a les persones amb trastorn mental i quines esmenes presentaran els grups polítics que no li donen suport, hem organitzat la taula rodona sobre la Modificació del Codi Penal, pel proper dia 1 d‘abril a les 19.00h, al Col·legi d’ Advocats de Sabadell.

programa

Si voleu accedir a l’ estudi que els dr. Diego Palao i Rosa Núñez, van elaborar l’ any 2011 sobre Violencia, Societat i Malaltia Mental, mireu els següents links:

 

LLibret: Violència,societat i malatia mental.

Informe: Violència Societat i Malaltia Mental 2011_informe SCPSM_VD

 

Posted on 24 Març 2014, in Tallers i Seminaris. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: