Taller sobre la PREVENCIÓ DEL CONSUM DE SUBSTÀNCIES TÒXIQUES

Els darrers estudis sobre el consum de drogues , posen de manifest  que el consum de drogues entre el joves de 14 i 18 anys està en augment.

Aquest augment és degut en primer lloc a que cada vegada més les drogues pertanyen a la cultura d’oci , es a dir, es troben més a l’ abast dels joves i de la societat en general i d’altra banda , al fet que els joves tenen una molt baixa percepció de risc. L’alcohol és la droga més consumida entre els joves, seguit del tabac i els derivats del cànnabis.

El taller, adreçat  a pares i educadors de joves adolescents, pretén entre d’ altres objectius facilitar les eines adequades per tal que pares i educadors, puguin portar a terme una actuació educativa de prevenció  del consum de drogues, i promoure una consciència social sobre els efectes nocius de les drogues que faciliti un augment de la percepció de risc entre els joves.

Serà el dijous 14 de novembre a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, a les 18.30h. (Pl. Constitució, s/n, Barberà del Vallès).

Posted on 29 Octubre 2013, in Tallers i Seminaris. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: