Actuació Krec ‘n’ tu

El grupde música Krec’n’ tu, antics Orfeus, actuaran el proper dijous 21 de juny a les 17.00h. a  l’auditori d’Unnim, en el marc del concert de final de curs que realitzen els alumnes de l’escola de musica A Tempo.

El grup de música Krek’n’tu es va constituir el gener del 2011, amb l’objectiu de facilitar als socis  de la Xamba un espai on poder desenvolupar les seves capacitats, aptituds i actituds musicals, cognitives i personals, on relacionar-se i sobretot on millorar la seva autoestima.

Més informació

Posted on 13 Juny 2012, in Projectes. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: