Projecció del DVD INSTANTS DE PLENILUNI al Parc Taulí

  Dimarts 12 de juny, a les 13.00h. es projectarà  la pel·lícula INSTANTS de PLENILUNI, una obra, del dramaturg sabadellenc Jordi Voltas,  que gira a l’entorn d’un jove amb símptomes de trastorn mental i la reacció i les actituds dels seus companys des del moment que es manifesta els primers símptomes de la malaltia.

Amb aquesta obra, es pretén sensibilitzar i informar sobre la malaltia mental, i s’aconsegueix en gran part, gràcies a l’intercanvi dels coneixements que genera el col·loqui posterior entre el públic assistent, i familiars i professionals de Salut Mental Sabadell.

Més informació

Posted on 4 Juny 2012, in Instants de Pleniluni. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: