Nota de premsa inauguració de l’exposició “Art a 4 Mans” al Parc Taulí

La primera edició de l’exposició ART A 4 MANS, PROCÉS CREATIU PER A LA MILLORA DE LA SALUT MENTAL, organitzada per  Salut Mental Sabadell, conclou el  període d’ itinerància  que  va començar el gener a Castellar del Vallès.

Després de passar per Castellar, Terrassa, les Biblioteques de Ponent i Nord de Sabadell, les obres  artístiques, treballades en diferents disciplines, i elaborades, cadascuna d’elles per dues persones, un artista professional i un soci del Club Social la Xamba, s’ exposaran al vestíbul del Parc Taulí, on romandran  del 22 de maig fins el 4 de juny.

L’ acte d’inauguració, que va tenir lloc el dia 22 de maig,  va ser un èxit més d’aquest projecte.

La presentació de l’acte va anar a càrrec de la presidenta de Salut Mental Sabadell, i curadora d’ Art a 4 Mans, Sra. Anna Mª Montseny, amb l’assistència de la coordiandora del club La Xamba, Sra. Yolanda Abellan, la vicepresidenta, Sra. Anna Lopez,  el Sr. Jordi Voltas i el Sr. Jordi Junyent, per part de Salut Mental Sabadell. Van intervenir també, la Dra.Gemma Garcia, psiquiatra, cap d’àrea del Centre de Salut Mental – Adults del Taulí, i el Sr. Pere Fonolleda, president de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

Els socis de la Xamba, que van tenir l’oportunitat, una vegada més, de rememorar  el vincle que es va establir durant el procés de creació de l’obra entre “la parella”, la complicitat, el diàleg, la il·lusió, l’intercanvi d’experiències, van viure  l’acte amb emoció, i amb les il·lusions i les energies posades a la segona edició, en la que treballen  ja des de fa uns mesos. Cartell Taulí

Posted on 29 Mai 2012, in Art a 4 Mans. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: