Menció Especial Premi del Públic per INSTANTS DE PLENILUNI

El curtmetratge INSTANTS de PLENILUNI, producció de Salut Mental Sabadell, dirigit pel dramaturg sabadellenc, Jordi Voltas, membre de la comissió artística de l’ associació Salut Mental Sabadell, i que va obtenir un ajut de la Fundació Privada Sant Josep Barnola Vallribera, es va presentar a la IV Edició de la  Mostra de Curtmetratges “ Dulcinea Curts”, on va recollir, el passat 13 d’ abril, la  Menció Especial Premi del Públic.

A la Mostra de Curtmetratges Dulcinea Curts, organitzada per l’associació de familiars de malalts mentals de l ‘Hospitalet de Llobregat iel club socialel Roure,  es van projectar  obres realitzades per   entitats  d’ arreu d’ Espanya que treballen en l’àmbit de la salut mental.  Alhora, la mostra, suposa un estímul per al col·lectiu de persones amb problemes de Salut Mental   que fan servir  els mitjans audiovisuals com a eina  de comunicació social i participació en la comunitat.

Instants de Pleniluni, ens explica la historia del Roger,un jove amb símptomes de trastorn mental,  com ell assumeix la situació i  la reacció i les actituds dels seus companys des del moment que es comença a fer palesa  la malaltia. L’ objectiu és facilitar una  eina de reflexió sobre les malalties mentals i  en el col·loqui posterior fomentar el coneixement i la normalització social d’aquesta situació.

Representatnts de la junta directiva de Salut Mental Sabadell, i en Jordi Voltes, recullen el Premi.

Posted on 17 Abril 2012, in Instants de Pleniluni. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: