La Xamba decorada pels “Dadores de Arte”

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 “Dadores de Arte”es un projecte social, creat per Pedro Cuevas a Argentina. Es tracta de convocar artistes per anar als hospitals psiquiàtrics   a pintar i a donar la seva obra, amb l’objectiu d’ interactuar amb els pacients  i crear al mateix hospital un museu  amb obres d’artistes interns i externs, sense diferències de qui és qui, trencant amb tot tipus  de prejudicis.  Actualment aquest col·lectiu d’artistes rehabiliten  hospitals psiquiàtrics d’arreu del mon, oferint els seus coneixements artístics als col·lectius que hi estan interessats.

El passat  diumenge 4 de març vem tenir l’honor de tenir-los al nostre club social,La Xamba. Va ser una experiència única, i enriquidora  , per tots  els que vem participar. Tal i com mostren les fotos, els socis deLa Xamba estaven entusiasmats, van deixar anar la seva creativitat , i de manera espontània i natural, cadascú va plasmar lliurement allò que va sentir. Posteriorment, els artistes de “Dadores” fan els retocs pertinents per tal de dotar l’obra de color i alegria.

Posted on 19 Març 2012, in Activitats Club Social La xamba. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: