ART A 4 MANS Inauguració a Terrassa

 

Tal i com estava previst , l’exposició, ART A 4 MANS, PROCES CREATIU PER A LA MILLORA DE LA SALUT MENTAL, continua amb la seva itinerància.

Després  de l’estada a Castellar del Vallès, les obres  artístiques, treballades en diferents disciplines, i elaborades, cadascuna d’elles per dues persones, un artista professional i un soci del Club Social la Xamba de l’ Associació Salut Mental Sabadell, han arribata  Terrassa, concretament a l’ Església de Santa Maria de Terrassa.

L’ acte d’ inauguració del passat dijous 2 de febrer, va ser un èxit  més d’aquest projecte, que començava com una il·lusió i que gràcies a la complicitat i generositat de persones i institucions s’ha convertit en un projecte ciutadà que ha vingut per quedar-se. Tant és així, que la 2a edició comença a caminar.

La presentació de l’acte va anar a càrrec de la presidenta de Salut Mental Sabadell,  i curadora d’ Art a 4 Mans, Sra. Anna Mª Montseny.

Malgrat les condicions meteorològiques, ens van acompanyar a més dels artistes (professionals i aficionats),Mn. Antoni Deulofeu, Rector de la Parròquia de Sant Pere, i Mn.Josep Esplugues, Arxiprest de Terrassa, en representació del Bisbat de Terrassa, la Sra. Isabel Marquès, Síndica de Greuges de Terrassa,  i la presidenta i els treballadors socials de l’associació de Malats Mentals de Terrassa.

La pintura, el graffiti, el disseny, la ceràmica,la música, la poesia, i la narrativa, han estat les disciplines mitjançant les quals els usuaris del Club SocialLa Xamba, s’han redescobert a sí mateixos.

Van ser uns moments molt  emotius per  tots, però sobretot, pels socis de la Xamba, que van tenir l’oportunitat de reviure  tot el procés, la complicitat i  el vincle que es va  establir entre “la parella”, el  diàleg, la il·lusió, l’ intercanvi d’emocions i d’experiències, que sens dubte han estat possible gràcies a la generositat i qualitat humana dels artistes.

 Tots els mitjans de comunicació locals s’han fet reso de l’acte,Diari Terrassa,Ràdio Terrassa,diari digitalEgar.cat.,Canal TerrassaVallès.

 Amb l’exposició,  s’incorpora l’espectador, que amb la seva mirada i complicitat, també participa del procés .

Posted on 8 febrer 2012, in Art a 4 Mans. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: