Inauguració exposició 2a edició Art a 4 Mans

La segona edició del projecte ART a 4 MANS, que s’inicià a principis del 2012, i que es va presentar al públic el passat 5 de juliol, culminarà amb la presentació al públic de les obres acabades en una exposició que es podrà visitar del 7 de setembre fins el 7 d’octubre.

L’exposició inclou obres de naturalesa tan diversa com joieria, ceràmica, escultura, pintura, grafitti, audiovisuals, artesania en vidre, gravat, fotografia, dibuix, escriptura, cinema o música .

Tots els treballs són fruit de la creació en parella, del diàleg que s’estableix entre els dos artistes i de la capacitat d’expressió de cada un d’ells. El resultat és un discurs artístic únic i especial, que transmet la il•lusió i complicitats compartides, la motivació i la implicació permanents, al llarg d’aquests mesos de creació intensa.

La INAUGURACIÓ OFICIAL de l’ EXPOSICIÓ, tindrà lloc, a l’Espai Cultura d´Unnim, el dia 7 de setembre a les 6 de la tarda.

Les obres es podran visitar de dimarts a divendres de 17 a 20.30h, dissabtes d’ 11 a 14h  i de 17 a 21h, i diumenges i festius d’11 a 14h.

Invitacio

 

Posted on 26 Juliol 2012, in Art a 4 Mans. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: