Projecció de la pel·lícula INSTANTS de PLENILUNI

 Dimecres 7 de març  a les 19.00h es projectarà, a la Biblioteca de Ponent de Sabadell,  la pel·lícula INSTANTS DE PLENILUNI, , una obra, del dramaturg sabadellenc Jordi Voltas,  que gira a l’entorn d’un jove amb símptomes de trastorn mental i la reacció i les actituds dels seus companys des del moment que es manifesta els primers símptomes de la malaltia.

Amb aquesta obra, es pretén sensibilitzar i informar sobre la malaltia mental, i s’aconsegueix en gran part, gràcies a l’ intercanvi dels coneixements que genera el col·loqui posterior ,entre el públic assistent, familiars i professionals de Salut Mental Sabadell.

Posted on 29 febrer 2012, in Instants de Pleniluni. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: