AUTOESTIMA I DEPENDÈNCIA EMOCIONAL: Darrera conferència del cicle sobre emocions

La psicòloga , experta en temes de dependència emocional, Silvia Congost, serà l’ encarregada de tancar el cicle de conferències sobre les emocions amb la conferència: Autoestima i dependència emocional.

La dependència emocional és una situació en la qual es troben conscient o inconscientment moltes persones. I cada vegada més, els joves. Senten una “addicció” molt forta cap a la seva parella. Tanmateix, la realitat és que la seva parella no els agrada i no l’accepten, i comencen, llavors, una “lluita” per sobreviure, per fer que la relació funcioni. S’obliguen a acceptar la parella costi el que costi. I, sovint, els costa la seva llibertat, viure la seva pròpia vida, la seva dignitat i la seva felicitat…

A la xerrada la psicòloga Sílvia Congost, parlarà de:  La Dependència Emocional Afectiva, símptomes de la dependència emocional, l’ aïllament i pèrdua del Jo, ser la prioritat, errors més freqüents en iniciar una la relació de parella, què fer per superar la dependència?…

Serà el proper dimecres 16 de maig a les 18,30 h. al Casal Pere Quart de Sabadell. ( Més informació)

Posted on 2 Mai 2018, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: