Taller de cuina saludable- MAIG

 

 

Voleu  millorar la vostra qualitat de vida  mitjançant  l’ alimentació??  Voleu posar a punt les vostres defenses de cara a la primavera?? Penseu que heu de revisar els vostres hàbits alimentaris i els de la vostra família???

No us perdeu el nou taller de cuina saludable que iniciem a Salut Mental Sabadell.

Som el que mengem i la nostra salut depèn  d’ allò que consumim. Partint  d’ aquesta premissa al taller s’ oferiran pautes bàsiques d’ alimentació saludable i hàbits dietètics.  Elaborarem tres plats (primer , segon i postres) i ens emportarem un tastet a casa.

Serà una sessió mensual, oberta a tothom que es vulgui apuntar, els divendres de 17.30 a 19.30h. El preu de la sessió és 10 €, podeu venir a una sessió puntual o a tot el taller. La primera sessió serà el proper 27 d’ abril, a l’associació Salut Mental Sabadell (C. Leonardo Da Vinci, 81).

Impartirà el taller ell tècnic en alimentació i terapeuta, Carles Gil.

Les places són limitades, cal reserva prèvia . Si esteu interessats contacteu amb Carles Gil: carlesgilterapeuta@gmail.com

Posted on 28 Març 2018, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: