JORNADA LA SALUT MENTAL LA FEM ENTRE TOTS: “Influència de l’ambient en la Salut Mental”

Un any més  commemorem el Dia Mundial de la Salut Mental, amb la V edició de la

JORNADA LA SALUT MENTAL LA FEM ENTRE TOTS: “Influència de l’ambient en la Salut Mental”

Està extensament demostrat  que totes les situacions d’ entorn desfavorable com els  canvis socials ràpids, les condicions de treball, o la manca de treball,  les situacions de discriminació i marginació social de qualsevol mena, suposen  viure amb un nivell d’ estrès més elevat.  Un estrès que si esdevé crònic i agut, pot ser un factor causant de trastorns mentals. D’ altra banda també està demostrada la influència positiva de l’ ambient en la promoció de la salut mental i la prevenció de trastorns mentals.

Aquesta  interacció bidireccional entre salut Mental i ambient, ha esta escollida com objecte d’ estudi i anàlisi en la  V  jornada  La Salut Mental la fem entre tots: “ Influència de l’ ambient en Salut Mental”

La jornada, adreçada a tots els agents implicats, té com objectius fer palesa la necessitat d’ implicar a tots els agents en la gestió dels serveis de salut mental, millorar la visió que tenen els pacients i les seves famílies de la malaltia i compartir espais d’ escolta entre pacients, familiars i professionals d’ àmbits complementaris.

Organitzada conjuntament pel centre de Salut Mental del Parc Taulí i la nostra associació, es celebrarà el  4 d’ octubre,  a l’ auditori Taulí Nou.

Com veureu els tallers són simultanis, per tant cal fer inscripció prèvia.  Per realitzar la inscripció, s’ha de de fer a través de la web:

http://www.tauli.cat/tauli/docencia/docencia-de-postgrau/cursos-docencia-jornades-i-congressos

 

Consulteu programa

 

Posted on 7 Setembre 2016, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: