L’ equip de futbol sala de la XAMBA puja a primera divisió

DSC_0152

 

Aquest any, l’equip de futbol sala del Club Social La Xamba han quedat sots campions de la divisió en la lliga “Esport i Salut”, i han pujat de categoria, així que la temporada vinent, jugaran a PRIMERA.

Felicitem als jugadors que tant s’han esforçat per arribar aquí, i els animem a que continuïn amb aquesta empenta i compromís, esgrimint, com sempre, els valors d’esportivitat, companyerisme i treball en equip, fomentant a l’hora, la convivència i una forma de vida sana i saludable.

L’Entitat, amb la intenció constant de millora, i amb el compromís adquirit amb els seus usuaris, ha decidit fitxar un nou entrenador, que dirigirà els dos entrenaments setmanals i mantindrà una coordinació regular amb els membres de l’equip de La Xamba, per tal de millorar i potenciar l’activitat. 

Anuncis

Posted on 12 Juliol 2016, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: