L’ equip de futbol sala de la XAMBA puja a primera divisió

DSC_0152

 

Aquest any, l’equip de futbol sala del Club Social La Xamba han quedat sots campions de la divisió en la lliga “Esport i Salut”, i han pujat de categoria, així que la temporada vinent, jugaran a PRIMERA.

Felicitem als jugadors que tant s’han esforçat per arribar aquí, i els animem a que continuïn amb aquesta empenta i compromís, esgrimint, com sempre, els valors d’esportivitat, companyerisme i treball en equip, fomentant a l’hora, la convivència i una forma de vida sana i saludable.

L’Entitat, amb la intenció constant de millora, i amb el compromís adquirit amb els seus usuaris, ha decidit fitxar un nou entrenador, que dirigirà els dos entrenaments setmanals i mantindrà una coordinació regular amb els membres de l’equip de La Xamba, per tal de millorar i potenciar l’activitat. 

Posted on 12 Juliol 2016, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: