Muntatge mobliliari a la nova seu

Estem molt agraïts a la col·laboració que hem tingut de l’ empresa Ikea,  que s’ ha fet càrrec de la decoració total de la  nova seu i ens ha proporcionat  el mobiliari. El projecte de decoració  ha anat a càrrec de la dissenyadora Yanira Esther de Gispert

Els dies 18 i 19 de juny, un equip de voluntaris liderats per un representant del departament de  RRHH d’ IKEA i un de la junta directiva de Salut Mental Sabadell, es van encarregar de muntar els mobles a la nova seu de l’ entitat.

Article Diari Sabadell

DS210614 Diari Sabadell 3

 

 

Posted on 7 Juliol 2014, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: