Pla Integral: compromís a llarg termini en salut mental

El Palau de la Generalitat va acollir  dilluns 14 de juliol la presentació del document  “Prioritzacions d’actuacions 2014-2016 del Pla Integral d’atenció a les persones amb trastorn mental i addicions”. L’acte va ser presidit pel President de la Generalitat, Artur Mas, i va comptar amb la presència de més de dues-centes persones representants del sector de la salut mental i d’una àmplia representació del Govern de la Generalitat. El document presentat és fruit del treball conjunt entre el Govern i les entitats proveïdores de serveis, els professionals, les associacions de familiars i les persones amb trastorn mental i addicions.

http://us6.campaign-archive2.com/?u=778eb72b9a&id=e548fba46f&e=5b222c9697

actePlaIntegral-698x310

 

Posted on 23 Juliol 2014, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: